2016-01-30 06:00

2016-01-30 06:00

Beträffande "Servicelinjen"

LIVRÄDD: Varför kör chaufförerna så fort?

Trafik

Visst är det en jättefin service för oss som bor i Karlskoga att kunna åka med Servicelinjen från hemmets dörr till aktuell mottagning på USÖ och tillbaka igen när ärendet är avklarat. Det finns dock en hake: Varför kör chaufförerna så vansinnigt fort?

Jag åkte med denna buss helt nyligen. Det snöade och var nollgradigt och halt och en tjock snösträng låg på E18 på den dubbelfiliga sidan. Stup i ett paserades denna snösträng för omkörning av den ena långtradaren efter den andra. Dessutom skramlar ju dessa bussar något alldeles fruktansvärt, så det låter kanske värre än vad det är. Men obehagligt är det och man är riktigt rädd!

Själv utnyttjar jag inte denna service så ofta men har många vänner som åker regelbundet - och de är av samma åsikt.

Till saken hör att vi kom fram till USÖ en halvtimme före utsatt tid, så det var inte alls så bråttom!

Snälla chaufförer: Dämpa farten - för allas trevnad!

PS. Jag tog den ordinarie Örebrobussen hem!

Livrädd omskakad farmor

Visst är det en jättefin service för oss som bor i Karlskoga att kunna åka med Servicelinjen från hemmets dörr till aktuell mottagning på USÖ och tillbaka igen när ärendet är avklarat. Det finns dock en hake: Varför kör chaufförerna så vansinnigt fort?

Jag åkte med denna buss helt nyligen. Det snöade och var nollgradigt och halt och en tjock snösträng låg på E18 på den dubbelfiliga sidan. Stup i ett paserades denna snösträng för omkörning av den ena långtradaren efter den andra. Dessutom skramlar ju dessa bussar något alldeles fruktansvärt, så det låter kanske värre än vad det är. Men obehagligt är det och man är riktigt rädd!

Själv utnyttjar jag inte denna service så ofta men har många vänner som åker regelbundet - och de är av samma åsikt.

Till saken hör att vi kom fram till USÖ en halvtimme före utsatt tid, så det var inte alls så bråttom!

Snälla chaufförer: Dämpa farten - för allas trevnad!

PS. Jag tog den ordinarie Örebrobussen hem!

Livrädd omskakad farmor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.