2016-01-18 06:00

2016-01-18 06:00

Svar till ”Pendlaren" 11 januari

BUSSTRAFIKEN

Vi beklagar att du har upplevt kvalitetsbrister på bussarna. Den angivna sträckan trafikeras av flera avtalsparter som utför trafiken på uppdrag av Länstrafiken. Vi ber dig därför att kontakta Länstrafikens kundservice med dina synpunkter för att vi ska kunna gå vidare med ärendet.

Thony Lundberg

trafik- och marknadschef, Länstrafiken

Vi beklagar att du har upplevt kvalitetsbrister på bussarna. Den angivna sträckan trafikeras av flera avtalsparter som utför trafiken på uppdrag av Länstrafiken. Vi ber dig därför att kontakta Länstrafikens kundservice med dina synpunkter för att vi ska kunna gå vidare med ärendet.

Thony Lundberg

trafik- och marknadschef, Länstrafiken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.