2016-01-18 06:00

2016-01-18 06:00

Lathet inget funktionshinder

HANDIKAPPARKERING: Ni får även ta mina svåra kroniska smärtor

Handikapparkering

Om ni visste hur ofta de speciellt reserverade parkeringsplatserna är upptagna av personer som ”jag ska bara springa in snabbt”, ”jag håller bilen igång medans jag går in” eller varför inte den vanligaste ”ja men den var ju ledig och jag ska bara in en kortis”.

Ja för er som är för bekväma för att parkera på vanliga parkeringsplatserna kan ju även få ta mitt funktionshinder också? Ni tar ju ändå min parkeringsplats! Då kan ni ta mina knän och fotleder som luxerar varje gång jag belastar, jag lovar ni får även ta mina svåra kroniska smärtor i muskler och leder eftersom att det blir en solklar konsekvens av att jag går.

Att ligga vaken natt efter natt i smärtor som ingen medicin rår på! Är du inte sugen på det? Nej varför är jag inte förvånad? Sluta då att ta handikapparkeringen!Att vara lat är inget funktionshinder!

Fru M

Om ni visste hur ofta de speciellt reserverade parkeringsplatserna är upptagna av personer som ”jag ska bara springa in snabbt”, ”jag håller bilen igång medans jag går in” eller varför inte den vanligaste ”ja men den var ju ledig och jag ska bara in en kortis”.

Ja för er som är för bekväma för att parkera på vanliga parkeringsplatserna kan ju även få ta mitt funktionshinder också? Ni tar ju ändå min parkeringsplats! Då kan ni ta mina knän och fotleder som luxerar varje gång jag belastar, jag lovar ni får även ta mina svåra kroniska smärtor i muskler och leder eftersom att det blir en solklar konsekvens av att jag går.

Att ligga vaken natt efter natt i smärtor som ingen medicin rår på! Är du inte sugen på det? Nej varför är jag inte förvånad? Sluta då att ta handikapparkeringen!Att vara lat är inget funktionshinder!

Fru M

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.