2016-01-16 06:00

2016-01-16 06:00

Finns mycket att tacka för

TACKSAMHET

Tack Malena Ernman för ditt starka nyårstal. Tack Erica Sjöström i The Drifterns och Tilde de Paula för ert otroliga sätt att engagera och bry er. Tack Göran Månsson för din fantastiska glädjemusik med Japaner. Tack Gina Dirawi för din öppenhet och humor. Finns det mera svenskhet?

Tack Norge för bra skidåkning. Tack Värmland (och den fina Värmländskan) som gett mig så mycket glädje.

Tack alla som visar öppenhet, tolerans, respekt och kärlek, till exempel idealister och volontärer.

Medmänsklighet och miljö hör ihop.

Släpp egobubblan ekonomi, falskhet och machsamhället.

Lyckan har vi inom oss.

Harry

Tack Malena Ernman för ditt starka nyårstal. Tack Erica Sjöström i The Drifterns och Tilde de Paula för ert otroliga sätt att engagera och bry er. Tack Göran Månsson för din fantastiska glädjemusik med Japaner. Tack Gina Dirawi för din öppenhet och humor. Finns det mera svenskhet?

Tack Norge för bra skidåkning. Tack Värmland (och den fina Värmländskan) som gett mig så mycket glädje.

Tack alla som visar öppenhet, tolerans, respekt och kärlek, till exempel idealister och volontärer.

Medmänsklighet och miljö hör ihop.

Släpp egobubblan ekonomi, falskhet och machsamhället.

Lyckan har vi inom oss.

Harry

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.