2015-12-30 17:05

2015-12-30 17:05

Dålig stil

: Vem tog utekrukan på Värmlandsvägen?

Du/ni som natten mellan 22-23 dec var och tog en utekruka på Värmlandsvägen i Karlskoga, väldigt dåligt stil måste jag säga. Lär om skillnad på mitt o ditt. Det fanns ljusslinga, lykta och en röd God Jul-skylt i, samt blommor.

Trodde du/ni inte jag skulle bry mig??

Ledsen o besviken

Du/ni som natten mellan 22-23 dec var och tog en utekruka på Värmlandsvägen i Karlskoga, väldigt dåligt stil måste jag säga. Lär om skillnad på mitt o ditt. Det fanns ljusslinga, lykta och en röd God Jul-skylt i, samt blommor.

Trodde du/ni inte jag skulle bry mig??

Ledsen o besviken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.