2015-12-15 06:00

2015-12-15 06:00

Tack för en fantastisk konsert

MUSIK: Lycka till med det fortsatta arbetet, Kördelux!

Jag har lyssnat på många konserter både i Sverige och utomlands och hört världsberömda musiker. Sällan har jag upplevt en sån glädje i musiken som i Kördelux julkonsert. Man blev glad och varm inombords. Aldrig hade jag trott att jag skulle få höra min Jonas sjunga Stilla natt inför 450 personer och få sådana applåder. Jag känner ett behov av att tacka alla vänner till kören som ställt upp och bidragit till succén. Tack Rosita Åkerstedt som hållit ihop det hella och fått alla och trivas. Tack alla körsångare från Öjebokören som sjöng med. Tack för den förnämliga kompmusiken. Tack Peter Tikkanen för skickligt pianospel med en fin anpassning till solisterna och för ett starkt tal om människovärdet, något av det bästa jag hört . Som karlskogabo och pappa till en utvecklingsstörd pojke är jag stolt över att en sådan oförglömlig konsert kan ges i Karlskoga. Lycka till med det fortsatta arbetet!

Jan Hammarstedt

Jag har lyssnat på många konserter både i Sverige och utomlands och hört världsberömda musiker. Sällan har jag upplevt en sån glädje i musiken som i Kördelux julkonsert. Man blev glad och varm inombords. Aldrig hade jag trott att jag skulle få höra min Jonas sjunga Stilla natt inför 450 personer och få sådana applåder. Jag känner ett behov av att tacka alla vänner till kören som ställt upp och bidragit till succén. Tack Rosita Åkerstedt som hållit ihop det hella och fått alla och trivas. Tack alla körsångare från Öjebokören som sjöng med. Tack för den förnämliga kompmusiken. Tack Peter Tikkanen för skickligt pianospel med en fin anpassning till solisterna och för ett starkt tal om människovärdet, något av det bästa jag hört . Som karlskogabo och pappa till en utvecklingsstörd pojke är jag stolt över att en sådan oförglömlig konsert kan ges i Karlskoga. Lycka till med det fortsatta arbetet!

Jan Hammarstedt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.