2015-12-10 06:00

2015-12-10 06:00

Bra att välja Bregårdsskolan

MUSIK: Ytterst bekvämt konsertutrymme

Ibland saknas ett av det bästa av de konsertrum som finns i Karlskoga när det gäller olika arrangörers intresse för offentliga konserter - Bregårdsskolans aula. Visst är det en stor lokal med många sittplatser och vid de behoven fungerar det utmärkt.

Men däremellan då?

För många av den breda musikintresserade publiken, kan vi väl kalla det, är det konsertrummet ytterst bekvämt:

1 . Det ligger hur centralt som möjligt. 2. Bilparkering finns direkt vid ingången. 3. Bekvämt gångavstånd från lokalbussarna vid Bergsmansgatan. 4. Det finns rymd och ljus och närhet till varann när vi möts. 5. Akustiken är nog den bästa i staden. 6. Det finns hiss för handikappade.

En av de arrangörer som kanske har samma motiveringar är Bofors Musikkår när de inbjuder till sin Julkonsert den 20 december 2015.

Fyra som tycker så!

Men däremellan då?

För många av den breda musikintresserade publiken, kan vi väl kalla det, är det konsertrummet ytterst bekvämt:

1 . Det ligger hur centralt som möjligt. 2. Bilparkering finns direkt vid ingången. 3. Bekvämt gångavstånd från lokalbussarna vid Bergsmansgatan. 4. Det finns rymd och ljus och närhet till varann när vi möts. 5. Akustiken är nog den bästa i staden. 6. Det finns hiss för handikappade.

En av de arrangörer som kanske har samma motiveringar är Bofors Musikkår när de inbjuder till sin Julkonsert den 20 december 2015.

Fyra som tycker så!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.