2015-12-07 06:00

2015-12-07 06:00

Åk till IS men stanna där!

KRIG: Låt dem inte komma in i Sverige igen

Krig

Nu blir det mer och mer uppenbart att främst förvillade unga män med muslimska förtecken dras till den s.k. islamiska staten IS och åker till Syrien för att strida för och med IS. Vilka vedervärdigheter som de där är med om blir tyvärr mer och mer uppenbart. Men om man nu inte kan tala dessa människor tillrätta är det väl ok om de åker till Syrien och IS. Men se till att de stannar kvar där och låt dem för Guds skull inte komma in i Sverige igen. Vi vet inte vilka idéer och planer de för med sig hem. Säkert har de fått lära sig hantera gevär, knivar och sprängämnen och kanske även planera för otäcka hemskheter även här hemma. Tyvärr går det väl f.n. inte med gällande lagstiftning ta ifrån dem passen vid ut- eller hemresor. Men den hälsningen kan man väl skicka med dem, åk till IS om ni känner för det, men stanna för all del där och fortsätt vara lyckliga.

Fredsvänner

Nu blir det mer och mer uppenbart att främst förvillade unga män med muslimska förtecken dras till den s.k. islamiska staten IS och åker till Syrien för att strida för och med IS. Vilka vedervärdigheter som de där är med om blir tyvärr mer och mer uppenbart. Men om man nu inte kan tala dessa människor tillrätta är det väl ok om de åker till Syrien och IS. Men se till att de stannar kvar där och låt dem för Guds skull inte komma in i Sverige igen. Vi vet inte vilka idéer och planer de för med sig hem. Säkert har de fått lära sig hantera gevär, knivar och sprängämnen och kanske även planera för otäcka hemskheter även här hemma. Tyvärr går det väl f.n. inte med gällande lagstiftning ta ifrån dem passen vid ut- eller hemresor. Men den hälsningen kan man väl skicka med dem, åk till IS om ni känner för det, men stanna för all del där och fortsätt vara lyckliga.

Fredsvänner

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.