2015-12-03 06:00

2015-12-03 06:00

Förfallna ladan igen

BYGGE

Nu närmar sig det totala förfallet för den omskrivna ladan vid Degerforsvägen i höjd med Blinäs.

För ca ett halvår sedan skulle ägaren av densamma få tre månader på sig att åtgärda ladan i annat fall skulle kommunen vidta åtgärder i form av böter eller rivning. Frågan är när och hur detta blir åtgärdat?

Miljömedvetna ortsbor som ser eländet varje dag

För ca ett halvår sedan skulle ägaren av densamma få tre månader på sig att åtgärda ladan i annat fall skulle kommunen vidta åtgärder i form av böter eller rivning. Frågan är när och hur detta blir åtgärdat?

Miljömedvetna ortsbor som ser eländet varje dag

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.