2015-12-03 06:00

2015-12-03 06:00

Åsa ska ha ett erkännande

VARDAGSHJÄLTE

F.D Karlskogabo, vilken bra insändare. Jag har länge sagt vi ska vara stolta att ha Åsa i vår stad. Jag säger också SKÄMS på er som bestämmer. Åsa är hyllad av oss Karlskogabor. Hyllad över hela Sverige.

Den 14/12 sänds vardagshjälten, Åsa är nominerad. Vi håller tummarna och önskar Åsa lycka till.

Margareta

F.D Karlskogabo, vilken bra insändare. Jag har länge sagt vi ska vara stolta att ha Åsa i vår stad. Jag säger också SKÄMS på er som bestämmer. Åsa är hyllad av oss Karlskogabor. Hyllad över hela Sverige.

Den 14/12 sänds vardagshjälten, Åsa är nominerad. Vi håller tummarna och önskar Åsa lycka till.

Margareta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.