2015-12-02 06:00

2015-12-02 06:00

Ska ha ett erkännande

VÄLGÖRENHET: Åsa Karlström gör ett fantastiskt jobb

Välgörenhet

Jag som är en före detta invånare i Karlskoga var på Åsa Karlströms gala i onsdags. Vilket fint initiativ från henne och hennes vänner och på vilket sätt hon för samman kommuninvånarna. Hon har i dagarna hyllats i rikspress för hennes gärningar, men jag SKÄMS över Karlskoga Kommun. Hur har ni hyllat er hjälte? ?

Jag frågade Åsa på konserten: ”Vad säger kommunen om din fantastiska insats för stadens invånare?”. Svaret jag fick gjorde mig stum. Hon svarade att hon inte vet det, eftersom hon aldrig hört något från någon i ledningen. Hon har tydligen aldrig fått varken ett tack eller någon typ av uppskattning.

Enligt Åsa lägger hon ingen energi på det, men skäms, skäms, skäms till de styrande i Karlskoga. På riksnivå hyllas Åsa men här i Karlskoga har det aldrig visats någon uppskattning. Jag tappar verkligen hakan över

F.d. Karlskogabo

Jag som är en före detta invånare i Karlskoga var på Åsa Karlströms gala i onsdags. Vilket fint initiativ från henne och hennes vänner och på vilket sätt hon för samman kommuninvånarna. Hon har i dagarna hyllats i rikspress för hennes gärningar, men jag SKÄMS över Karlskoga Kommun. Hur har ni hyllat er hjälte? ?

Jag frågade Åsa på konserten: ”Vad säger kommunen om din fantastiska insats för stadens invånare?”. Svaret jag fick gjorde mig stum. Hon svarade att hon inte vet det, eftersom hon aldrig hört något från någon i ledningen. Hon har tydligen aldrig fått varken ett tack eller någon typ av uppskattning.

Enligt Åsa lägger hon ingen energi på det, men skäms, skäms, skäms till de styrande i Karlskoga. På riksnivå hyllas Åsa men här i Karlskoga har det aldrig visats någon uppskattning. Jag tappar verkligen hakan över

F.d. Karlskogabo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.