2015-11-25 06:00

2015-11-25 06:00

Hoppas på en repris

DANS

Tack Niklas Lagerstam för att du tog hit Lasse Stefans det bästa dansbandet ever. Härligt go supe som var prisvärd alla dansanta och glada människor. Bra personal bra vakter som cirkulerade bland oss så allt gick städat till. Hoppas verkligen att det händer igen.

Vi som dansade

Tack Niklas Lagerstam för att du tog hit Lasse Stefans det bästa dansbandet ever. Härligt go supe som var prisvärd alla dansanta och glada människor. Bra personal bra vakter som cirkulerade bland oss så allt gick städat till. Hoppas verkligen att det händer igen.

Vi som dansade

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.