2015-11-25 06:00

2015-11-25 06:00

Åsa är en förebild

ENGAGEMANG

Åsa Karlström är en eldsjäl som brinner för samhällets utsatta, barn och äldre. På egen hand har hon lyckats engagera Karlskogaborna – och Sverige – att öppna sina plånböcker och hjärtan och skänkt julklappar till hemlösa och sommarnöjen till barn från mindre bemedlade familjer. En förebild och en ambassadör för Karlskoga vars goda gärningar vida överstiger det som hela det politiska etablissemanget har åstadkommit på årtionden. Dessutom sprider det goda vibrationer långt ut landet. Hoppas kommunen uppskattar det du hjälper dem med Åsa.

Bengt

Åsa Karlström är en eldsjäl som brinner för samhällets utsatta, barn och äldre. På egen hand har hon lyckats engagera Karlskogaborna – och Sverige – att öppna sina plånböcker och hjärtan och skänkt julklappar till hemlösa och sommarnöjen till barn från mindre bemedlade familjer. En förebild och en ambassadör för Karlskoga vars goda gärningar vida överstiger det som hela det politiska etablissemanget har åstadkommit på årtionden. Dessutom sprider det goda vibrationer långt ut landet. Hoppas kommunen uppskattar det du hjälper dem med Åsa.

Bengt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.