2015-11-05 06:00

2015-11-05 06:00

Kommunen är förstörd

FLYKTINGKATASTROFEN: Svar till Bert och Maj-Britt Karlsson

Bert: Du har mitt fulla stöd i vad du skriver.Sossarna är totalt oförmögna att styra Sverige, det står ju klart.

Löfven är fackföreningsmänniska, m,en någon politiker är han sannerligen inte. Vara sto, resa omkring i världen och skaka hand, det kan han, men vad GÖR han? Det enda han har sagt i månader är:”Alla måste ta sitt ansvar”. I FN talade han, men han sa absolut ingenting med substans i - som vanligt. Det värsta är att han inte själv inser vilken komplett nolla han är. Han borde avgå med svansen mellan benen och kommas ihåg endast för att han drivit Sverige till ruinens brant.

Britt Marie: Du anklagar SD för att vara orsak till situationen i Sverige. Du verkar inte ha något som helst begrepp om hur landet styrs.

Skall vi sedan komma till lokalpolitiken som du ju förr var inblandad i - alldeles för länge, så är det tack vare det styret som vi har bland de högsta kommunalskatterna i Sverige, men vart tar pengarna vägen?. Det syns sannerligen att sossar styrt här i årtionden, så förstörd som den här kommunen är.

Numera med hjälp av vilsna folkpartister blir det sannerligen inte bättre. Ordföranden har ju yttrat gång på gång: ”En gör så gött en kan” och det tyder inte på någon större kompetens. I vilket fall som helst så räcker det inte.

Karlskoga är en enda stor tragik i de flesta avseenden, med väldigt överdimensionerad kommunal personalstab, med tanke på att kostnaderna för lönerna i den kommunala verksamheten är vida högre än i de flesta svenska kommuner, baserat på antalet innevånare.

Jan

 

 

 

 

 

Löfven är fackföreningsmänniska, m,en någon politiker är han sannerligen inte. Vara sto, resa omkring i världen och skaka hand, det kan han, men vad GÖR han? Det enda han har sagt i månader är:”Alla måste ta sitt ansvar”. I FN talade han, men han sa absolut ingenting med substans i - som vanligt. Det värsta är att han inte själv inser vilken komplett nolla han är. Han borde avgå med svansen mellan benen och kommas ihåg endast för att han drivit Sverige till ruinens brant.

Britt Marie: Du anklagar SD för att vara orsak till situationen i Sverige. Du verkar inte ha något som helst begrepp om hur landet styrs.

Skall vi sedan komma till lokalpolitiken som du ju förr var inblandad i - alldeles för länge, så är det tack vare det styret som vi har bland de högsta kommunalskatterna i Sverige, men vart tar pengarna vägen?. Det syns sannerligen att sossar styrt här i årtionden, så förstörd som den här kommunen är.

Numera med hjälp av vilsna folkpartister blir det sannerligen inte bättre. Ordföranden har ju yttrat gång på gång: ”En gör så gött en kan” och det tyder inte på någon större kompetens. I vilket fall som helst så räcker det inte.

Karlskoga är en enda stor tragik i de flesta avseenden, med väldigt överdimensionerad kommunal personalstab, med tanke på att kostnaderna för lönerna i den kommunala verksamheten är vida högre än i de flesta svenska kommuner, baserat på antalet innevånare.

Jan

 

 

 

 

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.