2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

Behöver inte utmana ödet

FLYG: Saknas höjdmätare i planet?

Vem är det som återkommande gånger, susar fram över hustaken och dyker ned till trädtoppsnivå över Bruksområdet i Degerfors?

Senaste gången det hände var Fredagen den 30/10 -15, klockan 11.30.

Man kan undra över om höjdmätare saknas i dessa små plan, då lägsta flyghöjd är 300 meter över tätbebyggt område. Du som flyger på detta vis borde ha bättre förstånd än så. Skärp dig och visa det ansvar du har, vid spakarna, inför kommuninnevånarna!

Olyckor händer ständigt och jämt utan att man behöver utmana ödet. Du drar ett löje över den flygklubb du tillhör!

”Förargad kommuninnevånare”

Senaste gången det hände var Fredagen den 30/10 -15, klockan 11.30.

Man kan undra över om höjdmätare saknas i dessa små plan, då lägsta flyghöjd är 300 meter över tätbebyggt område. Du som flyger på detta vis borde ha bättre förstånd än så. Skärp dig och visa det ansvar du har, vid spakarna, inför kommuninnevånarna!

Olyckor händer ständigt och jämt utan att man behöver utmana ödet. Du drar ett löje över den flygklubb du tillhör!

”Förargad kommuninnevånare”

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.