2015-11-03 06:00

2015-11-03 06:00

Törs vi handla i Sandviken?

MÖRKT: Såg ut som elransonering

När man kommer in på parkeringen i Sandviken centrum efter mörkrets inbrott som ju infaller tidigt så här års, tror man att allt är stängt.

Jag som skulle handla! Men det visar sig att ingen som har ansvaret för belysningen har brytt sig om att sätta fungerande lampor i belysningsstolparna.

I förhoppning om att inte snubbla i mörkret eller stöta ihop med någon annan som vågat sig dit i mörkret, ska man hitta den affär dit man har ett ärende. Visst är det sorgligt att det ser ut som om vi har elransonering på en handelsplats, som borde lysa välkomnande för kunderna!

Och när vi ändå pratar belysning kan man passa på och gratulera Ansvariga på Karlskoga kommun som nu under ett par års tid har lyckats med att undvika att sätta lampor i stolparna vid den så intensivt trafikerade korsningen E-18 och Saxlyckevägen. Där är ju ett under att ingen hittills har blivit påkörd i mörkret vid övergångsstället där trots undertecknads påpekande om detta vid flera tillfällen. Det är bra gjort att lyckas undvika ansvar och besvär av en så viktig angelägenhet i Kommunens tjänst!

”Inte mörkerseende”.

 

Jag som skulle handla! Men det visar sig att ingen som har ansvaret för belysningen har brytt sig om att sätta fungerande lampor i belysningsstolparna.

I förhoppning om att inte snubbla i mörkret eller stöta ihop med någon annan som vågat sig dit i mörkret, ska man hitta den affär dit man har ett ärende. Visst är det sorgligt att det ser ut som om vi har elransonering på en handelsplats, som borde lysa välkomnande för kunderna!

Och när vi ändå pratar belysning kan man passa på och gratulera Ansvariga på Karlskoga kommun som nu under ett par års tid har lyckats med att undvika att sätta lampor i stolparna vid den så intensivt trafikerade korsningen E-18 och Saxlyckevägen. Där är ju ett under att ingen hittills har blivit påkörd i mörkret vid övergångsstället där trots undertecknads påpekande om detta vid flera tillfällen. Det är bra gjort att lyckas undvika ansvar och besvär av en så viktig angelägenhet i Kommunens tjänst!

”Inte mörkerseende”.

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.