2015-10-26 06:00

2015-10-26 06:00

Vad är det du vill pröva?

UTBILDNING: Svar till Tony Ring (M)

Utbildning

Struktur och ordning präglar mitt sätt att arbeta och jag är aldrig främmande för förändring om det leder till att arbetet blir bättre och smidigare. Ge och ta är också något som man måste lära sig att kunna hantera i ett samarbete, man kan inte bara få utan att ge något tillbaka.

Lyhördhet och förmågan att lyssna och ta till sig information är andra egenskaper som är gynnsamt i ett samarbete. Din önskan att prova något nytt skulle man vilja veta vad det är då inte dina ledamöter i nämnden varit emot det utvecklingsarbete som nu genomsyrar hela vår organisation i form av systematisk kvalitetsarbete. Jag och de ledande i BUN försöker att lyfta frågor till att handla om politik och beslut som på sikt ska leda till de resultat vi eftersträvar.

Förvaltningen och verksamheterna gör ett fantastiskt jobb med de resurser som tilldelats oss i Barn- och utbildningsnämnden. Mitt svar till dig i Fullmäktige var att jag såg fram emot det fortsatta arbetet i Barn- och utbildningsnämnden med tanke på vad som sades i Fullmäktige av både Lars Hultkrantz och Annelie Bramvehl.


Yvonne Nilsson

Socialdemokraterna

Ordförande Barn- och utbildningsnämnden

Struktur och ordning präglar mitt sätt att arbeta och jag är aldrig främmande för förändring om det leder till att arbetet blir bättre och smidigare. Ge och ta är också något som man måste lära sig att kunna hantera i ett samarbete, man kan inte bara få utan att ge något tillbaka.

Lyhördhet och förmågan att lyssna och ta till sig information är andra egenskaper som är gynnsamt i ett samarbete. Din önskan att prova något nytt skulle man vilja veta vad det är då inte dina ledamöter i nämnden varit emot det utvecklingsarbete som nu genomsyrar hela vår organisation i form av systematisk kvalitetsarbete. Jag och de ledande i BUN försöker att lyfta frågor till att handla om politik och beslut som på sikt ska leda till de resultat vi eftersträvar.

Förvaltningen och verksamheterna gör ett fantastiskt jobb med de resurser som tilldelats oss i Barn- och utbildningsnämnden. Mitt svar till dig i Fullmäktige var att jag såg fram emot det fortsatta arbetet i Barn- och utbildningsnämnden med tanke på vad som sades i Fullmäktige av både Lars Hultkrantz och Annelie Bramvehl.


Yvonne Nilsson

Socialdemokraterna

Ordförande Barn- och utbildningsnämnden

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.