2015-10-21 06:00

2015-10-21 06:00

När dimmorna lättar!

HÖSTEN

Höstfrosten, närmar sig och människor och djur förbereder sig för vinter, djuren samlar matförråd och människorna städar sina, rädgårdar och altaner. Det är mycket rönnbär, förr sa man att det skulle bli en sträng, vinter då. Den som lever får se och uppleva, den kanske, får barnen åka pulka och skidor, samt skridskor med sina föräldrar och dricka varm oboj, smörgåsar likaså!

Gud håller ett vakande öga över oss alla i höstsolen och träden skiftar färg och tappar sina löv, mycket att kratta och ta rätt på, inför vintern.

Andas i nuet i evighet, fortsätter min vandring, genom alla årstider, vilket gör mig, glad och tacksam!

A.K Löfgren

Höstfrosten, närmar sig och människor och djur förbereder sig för vinter, djuren samlar matförråd och människorna städar sina, rädgårdar och altaner. Det är mycket rönnbär, förr sa man att det skulle bli en sträng, vinter då. Den som lever får se och uppleva, den kanske, får barnen åka pulka och skidor, samt skridskor med sina föräldrar och dricka varm oboj, smörgåsar likaså!

Gud håller ett vakande öga över oss alla i höstsolen och träden skiftar färg och tappar sina löv, mycket att kratta och ta rätt på, inför vintern.

Andas i nuet i evighet, fortsätter min vandring, genom alla årstider, vilket gör mig, glad och tacksam!

A.K Löfgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.