2015-10-14 06:00

2015-10-14 06:00

Lämna tillbaka hans jacka

STÖLD: Du som stal mitt barnbarns kläder

Stöld

Du som stal mitt barnbarns jacka på Bråtenskolan, var vänlig o lämna tillbaka den genast! Den jackan tyckte han jättemycket om. Han hade själv valt den o är nu väldigt besviken .Jackan är en svart skinnjacka med grå sweetshirt luva strl 152. Den är märkt med namn inuti. Var snäll o lämna tillbaka den genast. Jackan försvann måndagen 21 september och idag 9 oktober efter att vi försökt leta flera gånger efter den i skolans alla hörn gick vi till Polisen och anmälde den stulen.

Arg Farmor

Du som stal mitt barnbarns jacka på Bråtenskolan, var vänlig o lämna tillbaka den genast! Den jackan tyckte han jättemycket om. Han hade själv valt den o är nu väldigt besviken .Jackan är en svart skinnjacka med grå sweetshirt luva strl 152. Den är märkt med namn inuti. Var snäll o lämna tillbaka den genast. Jackan försvann måndagen 21 september och idag 9 oktober efter att vi försökt leta flera gånger efter den i skolans alla hörn gick vi till Polisen och anmälde den stulen.

Arg Farmor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.