2015-10-07 06:00

2015-10-07 06:00

Gör allt för en bra arbetsplats

SVAR DIREKT: Utbyggnaden visade hur viktig verksamheten är

Tack för att du delar dina tankar, det är viktigt att få uttrycka sin oro om man behöver.

Jag är stolt över att vara en del av den verksamhet som har kunnat stötta dig och många, många andra i stunder då det behövts som mest.

Då vet jag att vi prioriterade rätt när vi fattade beslut om att denna viktiga verksamhet måste få utrymme att växa. Därför byggdes kyrkan ut och om för flera miljoner, för att visa att just barn- och ungdomsverksamheten är något av det viktigaste vi gör i kyrkan. Elden har en självskriven plats både innanför och utanför kyrkans port och kommer så att ha också i framtiden, även om vi varit tvungna att flytta ut den några meter från husväggen av brandsäkerhetsskäl.

Vad gäller vår personal håller jag verkligen med om att de är viktiga för verksamheten. Vi gör allt vi kan för att försöka göra deras arbetsplats till den bästa möjliga. Något annat är inte ens ett alternativ. Efter att ha haft mitt kontor i Österledskyrkan i 14 år är jag både stolt och glad över denna fina verksamhet i vår församling och önskar jag kunde komma ner oftare på en köpp än vad jag kan i dagsläget.

Jag hoppas att du även i fortsättningen fortsätter vara den du är och uttrycka dina känslor. Jag gör allt jag kan för att kyrkan ska kunna vara ett gott stöd för dig och många andra även i fortsättningen.

Hälsningar

Pernilla Rosin

Kyrkoherde

Jag är stolt över att vara en del av den verksamhet som har kunnat stötta dig och många, många andra i stunder då det behövts som mest.

Då vet jag att vi prioriterade rätt när vi fattade beslut om att denna viktiga verksamhet måste få utrymme att växa. Därför byggdes kyrkan ut och om för flera miljoner, för att visa att just barn- och ungdomsverksamheten är något av det viktigaste vi gör i kyrkan. Elden har en självskriven plats både innanför och utanför kyrkans port och kommer så att ha också i framtiden, även om vi varit tvungna att flytta ut den några meter från husväggen av brandsäkerhetsskäl.

Vad gäller vår personal håller jag verkligen med om att de är viktiga för verksamheten. Vi gör allt vi kan för att försöka göra deras arbetsplats till den bästa möjliga. Något annat är inte ens ett alternativ. Efter att ha haft mitt kontor i Österledskyrkan i 14 år är jag både stolt och glad över denna fina verksamhet i vår församling och önskar jag kunde komma ner oftare på en köpp än vad jag kan i dagsläget.

Jag hoppas att du även i fortsättningen fortsätter vara den du är och uttrycka dina känslor. Jag gör allt jag kan för att kyrkan ska kunna vara ett gott stöd för dig och många andra även i fortsättningen.

Hälsningar

Pernilla Rosin

Kyrkoherde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.