2015-10-01 06:00

2015-10-01 06:00

Hur kan ni kalla det demokrati?

FLYKTINGKATASTROFEN: Till Karlskogas politiker

Vad tycker ni att det är för land vi lever i? Kan ni kalla det demokratiskt, jag kan det inte längre. Hur kan ni i så fall utesluta vissa partier, nämligen SPI samt SD, när ni hade er sammankomst angående eventuellt asylboende på Karlskoga Hotell och det på grund av att dessa partier hade lite annorlunda åsikter än ni andra. Om jag vore er skulle jag skämmas, men ni ville väl göra lika som vår regering i Stockholm, för där blev ju ej SD inbjuden till samtal.

Stefan Löwén sade ju de här orden vad gäller eventuellt tvång för kommuner att ta emot nyanlända, att finns det inte bostäder så får de bygga. Varför uttrycker han inte samma sak vad gäller våra studenter eller gamla 92-åriga damen som kände att hon inte orkade klara sig längre, hon fick svaret att vara för frisk och det är bara en av så många. Säg de förlösande orden till dessa invånare också, att finns det inte bostäder så får de bygga.

I Degerfors skulle det bli seniorboende i Coophuset men nu blir det säkert inget av det, eftersom Migrationsverket (staten) betalar så mycket för asylboende så det kommer att bli det i stället. Fastighetsägaren som är från Stockholm, vill tjäna så mycket pengar som möjligt.

Kan vi fattiga pensionärer gå till kommunen, knacka dörr och be att få en mobiltelefon eller ett gratis busskort, för det får ju våra nyanlända, tänk jag tror inte det. Vi försökte att få gratis busskort för en tid sedan, men det gick ej för det fattades pengar. Så man kan undra från vilken kassa ni tar nu.

Så en sista fråga som ni bör ge vår regering. När ska ni börja betala tillbaka våra inarbetade pensionspengar i runda tal 110 miljarder kronor, ni hörde rätt. Jag tror inte att det kommer att hända heller. Så kära yngre begåvningar som inte har gått i pension än se verkligen om ert hus vad gäller er ålderdom, för när det är så dags för er, finns inga statliga pensioner kvar.

Alla pengar som betalas in av oss alla vad gäller skatter och arbetsgivaravgifter, går bland annat till att visa vad duktiga vi är och att vi minsann kan ta emot hur många asylsökande som helst, någon gräns finns inte. Tänk om vi kunde bli som våra nordiska grannländer, som verkligen har tagit ansvar för sina länder och förstått att i längden går det inte att göra som vi i Sverige gör.

En mycket besviken pensionär

Vad tycker ni att det är för land vi lever i? Kan ni kalla det demokratiskt, jag kan det inte längre. Hur kan ni i så fall utesluta vissa partier, nämligen SPI samt SD, när ni hade er sammankomst angående eventuellt asylboende på Karlskoga Hotell och det på grund av att dessa partier hade lite annorlunda åsikter än ni andra. Om jag vore er skulle jag skämmas, men ni ville väl göra lika som vår regering i Stockholm, för där blev ju ej SD inbjuden till samtal.

Stefan Löwén sade ju de här orden vad gäller eventuellt tvång för kommuner att ta emot nyanlända, att finns det inte bostäder så får de bygga. Varför uttrycker han inte samma sak vad gäller våra studenter eller gamla 92-åriga damen som kände att hon inte orkade klara sig längre, hon fick svaret att vara för frisk och det är bara en av så många. Säg de förlösande orden till dessa invånare också, att finns det inte bostäder så får de bygga.

I Degerfors skulle det bli seniorboende i Coophuset men nu blir det säkert inget av det, eftersom Migrationsverket (staten) betalar så mycket för asylboende så det kommer att bli det i stället. Fastighetsägaren som är från Stockholm, vill tjäna så mycket pengar som möjligt.

Kan vi fattiga pensionärer gå till kommunen, knacka dörr och be att få en mobiltelefon eller ett gratis busskort, för det får ju våra nyanlända, tänk jag tror inte det. Vi försökte att få gratis busskort för en tid sedan, men det gick ej för det fattades pengar. Så man kan undra från vilken kassa ni tar nu.

Så en sista fråga som ni bör ge vår regering. När ska ni börja betala tillbaka våra inarbetade pensionspengar i runda tal 110 miljarder kronor, ni hörde rätt. Jag tror inte att det kommer att hända heller. Så kära yngre begåvningar som inte har gått i pension än se verkligen om ert hus vad gäller er ålderdom, för när det är så dags för er, finns inga statliga pensioner kvar.

Alla pengar som betalas in av oss alla vad gäller skatter och arbetsgivaravgifter, går bland annat till att visa vad duktiga vi är och att vi minsann kan ta emot hur många asylsökande som helst, någon gräns finns inte. Tänk om vi kunde bli som våra nordiska grannländer, som verkligen har tagit ansvar för sina länder och förstått att i längden går det inte att göra som vi i Sverige gör.

En mycket besviken pensionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.