2015-09-30 06:00

2015-09-30 06:00

Jag har så svårt att förstå

FLYKTINGKATASTROFEN

Varför kallas en realistisk migrationspolitik så ofta för naiv och blåögd. Se på vad som händer i länder som försöker stänga sina gränser och vägrar ta emot migranter. Det blir kaos. Jag tycker det är dags att vi tar oss ur förnekelsen och inser att det finns en verklighet där utanför de språkliga konstruktionerna. Där ute finns människor och de behöver skydd. Det är upp till oss att lösa det. Med eller utan öppna hjärtan.

Matteus Westin

Varför kallas en realistisk migrationspolitik så ofta för naiv och blåögd. Se på vad som händer i länder som försöker stänga sina gränser och vägrar ta emot migranter. Det blir kaos. Jag tycker det är dags att vi tar oss ur förnekelsen och inser att det finns en verklighet där utanför de språkliga konstruktionerna. Där ute finns människor och de behöver skydd. Det är upp till oss att lösa det. Med eller utan öppna hjärtan.

Matteus Westin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.