2015-09-18 06:00

2015-09-18 06:00

Var är skillnaden?

GRAVSTEN: Rosa gravsten eller orange parkeringshus

Det har varit en lång resa och kamp om vår son/brors gravsten nere på Östra kyrkogården.

Jag som mamma hävdar att det är personligt angrepp just mot oss, det finns ju flera gravstenar som inte följer måtten.

Vi har betalat in en avgift för att få gravplatsen ”städad” . Men när jag kom ner till graven Söndagen den 13/9 var det fullt av skräp. Inte första gången vi har fått städa själva.

När vi placerade gravstenen där var det många som försåg den med cigaretter och en öl (tanken kom från en av Johan Falk filmerna) Detta fanns på graven fram till mitten av Augusti förra året... Då var det ingen då som ansåg det som SKRÄP och städade bort utan det fick vi själva göra EFTER ett samtal med kyrkorådet.

Sen till sista artikeln angående färgvalet och att vi inte skulle kunna överklaga det beslutet, detta var med Fredag 21/8 2015. I samma tidning finns en artikel om att måla den så kallade snurran mitt i stan ORANGE.

INTE någon som protesterat mot det färgvalet. Så frågan vi ställer oss nu är Var är skillnaden???? Okej för en färggladare stad men då ska det även få gälla kyrkogårdar, för även dom tillhör ju Karlskoga stad.

Mamma/syskon till Lillen Ronny Johansson

Jag som mamma hävdar att det är personligt angrepp just mot oss, det finns ju flera gravstenar som inte följer måtten.

Vi har betalat in en avgift för att få gravplatsen ”städad” . Men när jag kom ner till graven Söndagen den 13/9 var det fullt av skräp. Inte första gången vi har fått städa själva.

När vi placerade gravstenen där var det många som försåg den med cigaretter och en öl (tanken kom från en av Johan Falk filmerna) Detta fanns på graven fram till mitten av Augusti förra året... Då var det ingen då som ansåg det som SKRÄP och städade bort utan det fick vi själva göra EFTER ett samtal med kyrkorådet.

Sen till sista artikeln angående färgvalet och att vi inte skulle kunna överklaga det beslutet, detta var med Fredag 21/8 2015. I samma tidning finns en artikel om att måla den så kallade snurran mitt i stan ORANGE.

INTE någon som protesterat mot det färgvalet. Så frågan vi ställer oss nu är Var är skillnaden???? Okej för en färggladare stad men då ska det även få gälla kyrkogårdar, för även dom tillhör ju Karlskoga stad.

Mamma/syskon till Lillen Ronny Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.