2015-09-17 06:00

2015-09-17 06:00

Hjälp, dom vill göra det igen

NÄSET: Förstör inte vår fina oas

Näset

Snillen spekulerar att bygga ett gym på helig mark. Har dom ingen känsla alls för Karlskogas invånare? Ett gym som skall drivas i anslutning till badhuset, ideellt tydligen, med frivillia där kommunen säljer marken för en spottstyver. Vore det inte bättre att riva badhuset som varit på tapeten de senaste tio åren. Bygg ett nytt mellan Karlskoga och Degerfors. Den fina tomten vid Näset där överskottsdricksvatten släpps ut, hur många familjer har inte legat på filtar ner mot sjön med en termos en varm sommardag, en oas för Karlskogaborna, gratis dessutom, otroligt i dessa tider, det vill dom styrande tydligen ta i från oss pensionärer. Det är dags igen Don Quijte Walås att slåss mot grävmaskinerna som du gjorde i Ekmansbacken så tappert. I dag vet alla gamla och unga att du hade rätt, dom saknar Ekmansbacken med dom pittoreska husen. Nora visste, Kristinehamn också, att inte riva kulturhus. Vad vet till exempel dagens styrande elit, med sina kvartalsrapporter, om oss gamla Karlskogabor, dom var väl knappt födda när Walås kämpade när rivningen av Ekmansbacken inleddes.

Föresten är det gratis att skutta omkring på gräsmattan vid badhuset, vilket tydligen stör många. Lite gymnastik måste inte vara maskiner? Och nybygda fula hus som absolut inte passar där.

Tack för det fria ordet.

Lennart Karlsson s

Snillen spekulerar att bygga ett gym på helig mark. Har dom ingen känsla alls för Karlskogas invånare? Ett gym som skall drivas i anslutning till badhuset, ideellt tydligen, med frivillia där kommunen säljer marken för en spottstyver. Vore det inte bättre att riva badhuset som varit på tapeten de senaste tio åren. Bygg ett nytt mellan Karlskoga och Degerfors. Den fina tomten vid Näset där överskottsdricksvatten släpps ut, hur många familjer har inte legat på filtar ner mot sjön med en termos en varm sommardag, en oas för Karlskogaborna, gratis dessutom, otroligt i dessa tider, det vill dom styrande tydligen ta i från oss pensionärer. Det är dags igen Don Quijte Walås att slåss mot grävmaskinerna som du gjorde i Ekmansbacken så tappert. I dag vet alla gamla och unga att du hade rätt, dom saknar Ekmansbacken med dom pittoreska husen. Nora visste, Kristinehamn också, att inte riva kulturhus. Vad vet till exempel dagens styrande elit, med sina kvartalsrapporter, om oss gamla Karlskogabor, dom var väl knappt födda när Walås kämpade när rivningen av Ekmansbacken inleddes.

Föresten är det gratis att skutta omkring på gräsmattan vid badhuset, vilket tydligen stör många. Lite gymnastik måste inte vara maskiner? Och nybygda fula hus som absolut inte passar där.

Tack för det fria ordet.

Lennart Karlsson s

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.