2015-09-16 06:00

2015-09-16 08:33

Vill felanmäla Karlskogahem

INFORMATION: En lapp i trapphuset räcker inte

Vill felanmäla Karlskogahems informationsstrategi! Om man ämnar bryta inkommande vatten, är det så viktig information, att den inte bara ska sitta uppsatt i trapphuset. Speciellt när det gäller stor del av dagen (kl 7.00-16.00) !

Vi kan notera ett par saker gällande informationen i trapphuset:

- Den är VÄLDIGT diskret. Inga feta stora rubriker eller dylikt för att få folk att läsa. Ingenting som sticker ut...

- Den finns bara på svenska! Ju mer mångkulturellt innehåll man i fastigheten får desto större krav på översättning!

- Den finns bara i trapphuset. Den borde delats ut i allas brevlådor.

Personligen har jag upptäckt detta i tid så jag klarar mig. En granne som inte är läskunnig i svenska mötte jag i trappan och tipsade. Kommer vara mig evigt tacksam.Mötte även en svenskläsande granne, han hade inte sett lappen.

Jag hoppas verkligen att de boende i huset med små barn har sett lappen. Blir fin överraskning när det finns skit i blöjan eller välling saknas...

// Gunnar Lestander , SM4VLM

Vi kan notera ett par saker gällande informationen i trapphuset:

- Den är VÄLDIGT diskret. Inga feta stora rubriker eller dylikt för att få folk att läsa. Ingenting som sticker ut...

- Den finns bara på svenska! Ju mer mångkulturellt innehåll man i fastigheten får desto större krav på översättning!

- Den finns bara i trapphuset. Den borde delats ut i allas brevlådor.

Personligen har jag upptäckt detta i tid så jag klarar mig. En granne som inte är läskunnig i svenska mötte jag i trappan och tipsade. Kommer vara mig evigt tacksam.Mötte även en svenskläsande granne, han hade inte sett lappen.

Jag hoppas verkligen att de boende i huset med små barn har sett lappen. Blir fin överraskning när det finns skit i blöjan eller välling saknas...

// Gunnar Lestander , SM4VLM

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.