2015-09-09 06:00

2015-09-09 06:00

Här går väl en gräns

STRANDBADET: Dags för skärpning!

Strandbadet

Läser med bestörtning en insändare som handlar om försäljning av grönytan nedanför Strandbadet. Köpare ska enligt uppgift vara ett privat gymbolag. Men detta kan väl ändå inte vara sant? Så tokiga kan väl inte beslutande vara? Mycket konstigt sker men här går väl ändå en gräns. Det finaste området vi har där massor av spontanaktiviteter äger rum året runt. Brännboll, picnic, yoga, fotboll, skidspår och ”baravara”. Den möjligheten ska tas ifrån oss karlskogingar. Är detta ett förslag från någon av alla de ledande tjänstemän som är anställda av kommunen och som inte själva bor här? Men då borde väl de folkvalda kunna sätta ner foten och fatta att detta är högst olämpligt och dessutom oåterkalleligt. Jag har även skickat frågan direkt till kommunen via deras hemsida. Dags för skärpning!

Det räcker med de avstängda broarna vid Björkborn

Läser med bestörtning en insändare som handlar om försäljning av grönytan nedanför Strandbadet. Köpare ska enligt uppgift vara ett privat gymbolag. Men detta kan väl ändå inte vara sant? Så tokiga kan väl inte beslutande vara? Mycket konstigt sker men här går väl ändå en gräns. Det finaste området vi har där massor av spontanaktiviteter äger rum året runt. Brännboll, picnic, yoga, fotboll, skidspår och ”baravara”. Den möjligheten ska tas ifrån oss karlskogingar. Är detta ett förslag från någon av alla de ledande tjänstemän som är anställda av kommunen och som inte själva bor här? Men då borde väl de folkvalda kunna sätta ner foten och fatta att detta är högst olämpligt och dessutom oåterkalleligt. Jag har även skickat frågan direkt till kommunen via deras hemsida. Dags för skärpning!

Det räcker med de avstängda broarna vid Björkborn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.