2015-07-28 06:00

2015-07-28 06:00

Tack för den standardhöjningen

BOSTADSBIDRAG

Tack till den nya regeringen som lovade höjda bostadstillägg för pensionärer.

Jag har från juni fått en höjning med 86 kronor per månad. Eftersom jag har behov av larm o viss omvårdnad av kommunen kom det genast en avgiftshöjning från Karlskoga kommun på, ja just det, 86 kronor. Min disponibla inkomst höjdes alltså med 0 kronor. Tack för den standardhöjningen till en pensionär med inkomst-, tilläggs- och garantipension.

”Inte så glad pensionär”

Jag har från juni fått en höjning med 86 kronor per månad. Eftersom jag har behov av larm o viss omvårdnad av kommunen kom det genast en avgiftshöjning från Karlskoga kommun på, ja just det, 86 kronor. Min disponibla inkomst höjdes alltså med 0 kronor. Tack för den standardhöjningen till en pensionär med inkomst-, tilläggs- och garantipension.

”Inte så glad pensionär”

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.