2015-07-28 10:39

2015-07-28 10:40

Eloge till er med civilkurage

DJURPLÅGERI: Naturligtvis skulle det även finnas djurpoliser

Djurplågeri

En stor eloge till dig/er som har civilkurage och lägger er i/bryr er om när ett djur inte har det bra. I detta fall en hund där ägaren plågar hunden så att den är livrädd. Inget djur ska behöva ha det så. Då är det tur att det finns snälla människor som bryr sig om.

För det är fruktansvärt att vissa människor får ha djur och sedan vanvårdar dem. Så snälla ni som vet vem denna person är som plågar sin hund, se till att hunden kommer bort från ägaren. Nu. Fort. Det är ju ett djur som inte mår bra, och om det är som det brukar med polisen, så inkommer en anmälan och sedan händer ingenting. En person som anmäls för djurplågeri ska aldrig mer få rätten att ha djur. Och naturligtvis skulle det även finnas djurpoliser, för djuren är ju helt i händerna på oss mänbniskor och kan inte försvara sig själva, det är ynkligt. Tack för att ni finns, alla ni människor med civilkurage.

Djurvän

En stor eloge till dig/er som har civilkurage och lägger er i/bryr er om när ett djur inte har det bra. I detta fall en hund där ägaren plågar hunden så att den är livrädd. Inget djur ska behöva ha det så. Då är det tur att det finns snälla människor som bryr sig om.

För det är fruktansvärt att vissa människor får ha djur och sedan vanvårdar dem. Så snälla ni som vet vem denna person är som plågar sin hund, se till att hunden kommer bort från ägaren. Nu. Fort. Det är ju ett djur som inte mår bra, och om det är som det brukar med polisen, så inkommer en anmälan och sedan händer ingenting. En person som anmäls för djurplågeri ska aldrig mer få rätten att ha djur. Och naturligtvis skulle det även finnas djurpoliser, för djuren är ju helt i händerna på oss mänbniskor och kan inte försvara sig själva, det är ynkligt. Tack för att ni finns, alla ni människor med civilkurage.

Djurvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.