2015-06-26 06:00

2015-06-26 06:00

Beundrar de som är objektiva

LIVET: Vi är alla betydelsefulla och unika.

Jag beundrar alla som trots sin livssituation kan tänka objektivt och se utanför egobubblan och sina ramar (öppenhet) och göra det som är bra för oss och världen (rätt prio).

Många har både energi och pengar. Fel att låta pengar ”snurra runt”, i självändamål och kortsiktiga miljö och livsval. Klassklyftor, stress, mobbing, utanförskap med mera = Dålig samhällsekonomi. Vi är alla betydelsefulla och unika. Livsviktigt att vi och samhället ”ser det” och vi hamnar på rätt plats med vår unika personlighet och vi bryr oss. Inre glädje, engagemang och kreativitet gör oss starka och vidsynta, så vi kan förändrar världen ännu bättre, och vår syn på ekonomi och allt som händer. Det gäller att välja en långsiktig och bra förändring för oss och våran jord (egobubblan, en stor orsak att det är som det är. Sanningen är obekväm).

Harry

 

Många har både energi och pengar. Fel att låta pengar ”snurra runt”, i självändamål och kortsiktiga miljö och livsval. Klassklyftor, stress, mobbing, utanförskap med mera = Dålig samhällsekonomi. Vi är alla betydelsefulla och unika. Livsviktigt att vi och samhället ”ser det” och vi hamnar på rätt plats med vår unika personlighet och vi bryr oss. Inre glädje, engagemang och kreativitet gör oss starka och vidsynta, så vi kan förändrar världen ännu bättre, och vår syn på ekonomi och allt som händer. Det gäller att välja en långsiktig och bra förändring för oss och våran jord (egobubblan, en stor orsak att det är som det är. Sanningen är obekväm).

Harry

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.