2015-06-03 06:00

2015-06-03 06:00

Åtgärda potthålen nu

TRAFIK

Man kan undra hur man ens har mage att diskutera ett nytt torg i Karlskoga när vägnätet ser värre ut än i ett öststatsland!! Gör något, sitt inte bara och rulla tummarna!! Har ni, Rengman & CO ens tagit en tur genom Karlskoga centrum på sistonde? Det är tjälskott mitt i stan, och avsaknad av asfalt, det är rena berg o dalbanan att åka kungsvägen... När kommer ni göra något åt detta, man bara undrar. Det har sett ut så här i flera år nu och det blir bara värre och värre. Det är så man får skämmas att vara Karlskoging när det kommer besök utifrån!! Gör något nu!!

Bilburen

Man kan undra hur man ens har mage att diskutera ett nytt torg i Karlskoga när vägnätet ser värre ut än i ett öststatsland!! Gör något, sitt inte bara och rulla tummarna!! Har ni, Rengman & CO ens tagit en tur genom Karlskoga centrum på sistonde? Det är tjälskott mitt i stan, och avsaknad av asfalt, det är rena berg o dalbanan att åka kungsvägen... När kommer ni göra något åt detta, man bara undrar. Det har sett ut så här i flera år nu och det blir bara värre och värre. Det är så man får skämmas att vara Karlskoging när det kommer besök utifrån!! Gör något nu!!

Bilburen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.