2015-05-23 06:00

2015-05-23 06:00

Jag kissar ner mig

SKOLTOALETTER: Många i skolan som inte går på toaletten

Skoltoaletter

Jag tycker att man borde göra något åt skolans toaletter för att det är alltid några som rycker i handtaget, lyssnar och skriker utanför dörren. Det gör att vissa inte vill eller vågar gå på toan. Jag är en utav dem elever som inte vågar gå på toaletten om det inte är akut tills jag börjar skaka och då måste någon som jag verkligen litar på stå utanför. Det finns fler i skolan som inte alls går på toan när de behöver och det kan leda till att muskelvävnaden tänjs ut och muskulaturen förslappas, då töms inte blåsan helt och hållet.

Det borde räcka med att man pratar med dem som gör så här men det räcker inte så man måste hitta på något annat. Jag har inte någon idé, men du kanske har en idé som kanske kan lösa det här ?

En kissnödig tjej!

Jag tycker att man borde göra något åt skolans toaletter för att det är alltid några som rycker i handtaget, lyssnar och skriker utanför dörren. Det gör att vissa inte vill eller vågar gå på toan. Jag är en utav dem elever som inte vågar gå på toaletten om det inte är akut tills jag börjar skaka och då måste någon som jag verkligen litar på stå utanför. Det finns fler i skolan som inte alls går på toan när de behöver och det kan leda till att muskelvävnaden tänjs ut och muskulaturen förslappas, då töms inte blåsan helt och hållet.

Det borde räcka med att man pratar med dem som gör så här men det räcker inte så man måste hitta på något annat. Jag har inte någon idé, men du kanske har en idé som kanske kan lösa det här ?

En kissnödig tjej!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.