2015-05-20 06:00

2015-05-20 06:00

Anmäl alla potthåldirekt till kommunen

VÄGUNDEHÅLL: Sluta knyt näven i fickan

Vägundehåll

Sluta knyta näven i fickan och gå och muttra om potthål och dåliga vägar. Karlskoga kommun har ett kvalitétsåtagande när det gäller väghållningen som bland annat säger att om det finns skador på vägbeläggningen så åtgärdas det senast två arbetsdagar efter anmälan. Jag fick nyss bekräftat av kommunen att det fortfarande gäller, så ingen idé att gå hemma och klaga, utan anmäl det så ska potthålet vara igenfyllt och asfalterat inom två dagar! Så den som klagar och säger att det varit potthål i flera år har bara sig själv att skylla om man inte anmält det.

Mer att läsa finns på kommunens hemsida, gå in på Kommun & politik / Kvalitet och utveckling / Kvalitetsåtaganden / Väghållning.

Sluta knyta näven i fickan och gå och muttra om potthål och dåliga vägar. Karlskoga kommun har ett kvalitétsåtagande när det gäller väghållningen som bland annat säger att om det finns skador på vägbeläggningen så åtgärdas det senast två arbetsdagar efter anmälan. Jag fick nyss bekräftat av kommunen att det fortfarande gäller, så ingen idé att gå hemma och klaga, utan anmäl det så ska potthålet vara igenfyllt och asfalterat inom två dagar! Så den som klagar och säger att det varit potthål i flera år har bara sig själv att skylla om man inte anmält det.

Mer att läsa finns på kommunens hemsida, gå in på Kommun & politik / Kvalitet och utveckling / Kvalitetsåtaganden / Väghållning.

  • Fredrik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.