2015-04-09 06:00

2015-04-09 07:55

Du är beundransvärd

KARLSKOGA: Svar till en numera både ledsen och besviken Sandviksbo

Trädgård

Jag bad aldrig i min insändare, att få veta något om din livssituation. Jag tycker du är beundransvärd! Där har du min fulla empati. Vad jag ifrågasatte var, varför det ska skjutas och skjutas djur, dom har ju också ett värde och rätt att få leva?

Om jag gjort dig ledsen med min åsikt att skaffa dej en hobby, ber jag om ursäkt. Du är som sagt beundransvärd.

AW

Jag bad aldrig i min insändare, att få veta något om din livssituation. Jag tycker du är beundransvärd! Där har du min fulla empati. Vad jag ifrågasatte var, varför det ska skjutas och skjutas djur, dom har ju också ett värde och rätt att få leva?

Om jag gjort dig ledsen med min åsikt att skaffa dej en hobby, ber jag om ursäkt. Du är som sagt beundransvärd.

AW

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.