2015-03-26 06:00

2015-03-26 11:28

TACK för hundbajset på gatorna

RENHÅLLNING

Nu vill jag börja med att säga TACK till alla dessa hundägare som inte plockar upp skiten efter sin hund, Jag blir så (förbannad) GLAD när jag ser att det fortfarande ligger nygjord skit på gator och vägar för då kan ju min hund få rensa upp på backen genom att tugga i sig detta ”goda” Så snälla ni låt det (inte) få ligga kvar så hon blir lycklig på sina promenader. Och snälla ni som låter det ligga kvar och akta ryggen - ni kan få ont om ni kröker på den.

Med vänlig hälsning IRONISKA lilla jag som inte tycker ni ska ha hund!

Tack för ordet

Nu vill jag börja med att säga TACK till alla dessa hundägare som inte plockar upp skiten efter sin hund, Jag blir så (förbannad) GLAD när jag ser att det fortfarande ligger nygjord skit på gator och vägar för då kan ju min hund få rensa upp på backen genom att tugga i sig detta ”goda” Så snälla ni låt det (inte) få ligga kvar så hon blir lycklig på sina promenader. Och snälla ni som låter det ligga kvar och akta ryggen - ni kan få ont om ni kröker på den.

Med vänlig hälsning IRONISKA lilla jag som inte tycker ni ska ha hund!

Tack för ordet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.