2015-03-26 06:00

2015-03-26 10:05

Skaffa dig en hobby

SVAR TILL BESVIKEN SANDVIKENSBO

Jag tycker personligen att du ska skaffa dig en hobby, istället för att ondgöra dig över ”hjortplågan” och kajor. Hur tyst och stilla skulle det inte vara i vår natur, om det inte fanns fåglar, och det finns ju även rådjur som dessutom är dom värsta värddjuren för fästingar som går in i våra trädgårdar, ska vi skjuta dem också?

AW

Jag tycker personligen att du ska skaffa dig en hobby, istället för att ondgöra dig över ”hjortplågan” och kajor. Hur tyst och stilla skulle det inte vara i vår natur, om det inte fanns fåglar, och det finns ju även rådjur som dessutom är dom värsta värddjuren för fästingar som går in i våra trädgårdar, ska vi skjuta dem också?

AW

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.