2015-03-21 06:00

2015-03-21 06:00

Satsa på ny skatepark

FRITID: Många av Karlskogas ungdomar skulle bli nöjda

Jag skulle vilja att Karlskoga kommun satsade pengar på en ny SkatePark. Jag, vänner och stora delar av Karlskogas ungdomar har stort intresse av skateboards, BMX och kickboard.

Vi har hört att en ny skatepark skulle byggas nere vid nya brandstationen. Bygget skulle vara klart vid 2014 men blev aldrig av. Anledningen till det var att folk trodde vi ungdomar skulle skräpa ner Möckeln.

För tillfället har vi en inomhuspark som heter RamaBorg men det är endast till för Skateboards Vi har också en utomhuspark som också är byggd av RampaBorg som håller på att förfalla. I kristinehamn finns en jättefin skatepark som också är gjord för alla. Det har gjort att den sidan av stan har fått lite mer liv.

Man skulle kunna placera den nya skateparken där Katrinedalsskolan var förut. Skateparken ska ha soptunnor runt om för att det inte ska bli nedskräpat. Parken ska vara till för alla sorter som BMX, skateboards och kickboards.

Vi skulle ta väl hand om en ny skatepark och ha väldig nytta av den. Många av Karlskogas ungdomar skulle bli nöjda med en ny skatepark och jag tror det skulle liva upp lite mer i centrum.

Ledsen BMX-åkare

Jag skulle vilja att Karlskoga kommun satsade pengar på en ny SkatePark. Jag, vänner och stora delar av Karlskogas ungdomar har stort intresse av skateboards, BMX och kickboard.

Vi har hört att en ny skatepark skulle byggas nere vid nya brandstationen. Bygget skulle vara klart vid 2014 men blev aldrig av. Anledningen till det var att folk trodde vi ungdomar skulle skräpa ner Möckeln.

För tillfället har vi en inomhuspark som heter RamaBorg men det är endast till för Skateboards Vi har också en utomhuspark som också är byggd av RampaBorg som håller på att förfalla. I kristinehamn finns en jättefin skatepark som också är gjord för alla. Det har gjort att den sidan av stan har fått lite mer liv.

Man skulle kunna placera den nya skateparken där Katrinedalsskolan var förut. Skateparken ska ha soptunnor runt om för att det inte ska bli nedskräpat. Parken ska vara till för alla sorter som BMX, skateboards och kickboards.

Vi skulle ta väl hand om en ny skatepark och ha väldig nytta av den. Många av Karlskogas ungdomar skulle bli nöjda med en ny skatepark och jag tror det skulle liva upp lite mer i centrum.

Ledsen BMX-åkare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.