2015-03-21 06:00

2015-03-21 06:00

Älskar idén med hotell

HOTELL

Läser artikeln där Bengt Eklund vill ha ett konferenshotell på näset. Och jag bara älskar det. Nya ideer till en stad som varit på dekis, men som stilla stilla är på väg upp från dyn är ju SÅ RÄTT. Ok, kan förstå att det inte finns pengar till detta i kommunen då dessa är investerade i andra tveksamma projekt. Men de styrande verkar ju vara totalt ointresserade av nya ideer.


Nike

Läser artikeln där Bengt Eklund vill ha ett konferenshotell på näset. Och jag bara älskar det. Nya ideer till en stad som varit på dekis, men som stilla stilla är på väg upp från dyn är ju SÅ RÄTT. Ok, kan förstå att det inte finns pengar till detta i kommunen då dessa är investerade i andra tveksamma projekt. Men de styrande verkar ju vara totalt ointresserade av nya ideer.


Nike

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.