2015-03-20 06:00

2015-03-20 06:00

Varför inga ipads?

UTBILDNING: Vi skulle gärna vilja se en förändring kring detta

Hej! Den 18/3 stod det om att eleverna från förskolan till sjätteklass ska få en egen ipad till hösten. Vi går just nu i sjätteklass och börjar högstadiet till hösten. Vi har länge varit lovade egna ipads och har även fått höra att det är vi, sjätteklassarna som ska få sina ipads först. När vi läste artikeln framkom det ingenting om högstadiet så vi antar att vi inte kommer att få några ipads till hösten även fast att vi har blivit lovade att få en varsin ipad nu på vårterminen. Vi blev väldigt besvikna och irriterade över detta. Varför ska inte högstadiet få egna ipads?

Om ni hade tänkt att barnen på förskolan skulle få egna ipads så är det väl viktigare för högstadiet att ha tillgång till egna ipads.

De nuvarande sexorna har länge trott att vi ska få egna ipads och när alla har fått reda på att det inte blir så kommer alla bli besvikna för att det är någonting som har snackats mycket om i skolorna. Men det har aldrig nämnts att vi inte skulle få några ipads.

Vi undrar varför eleverna i förskoleklasserna kommer att få en egen ipad men inte högstadiet. Det känns iallafall viktigare och mer behövligt att eleverna på högstadiet ska ha tillgång till en egen ipad istället för lågstadiet och förskoleklasserna. Skulle det inte vara bättre om mellanstadiet och högstadiet fick egna ipads istället?

Ifall att inte eleverna på högstadiet får egna ipads, då när det kommer nya elever från mellanstadiet som är vana att använda sig av en ipad i undervisningen ska de ge ifrån sig sina ipads då och börja skolundervisningen som den var förut igen?

Vi skulle gärna vilja se en förändring kring detta eller få ett vettigt svar av kommunen.

Från ett gäng irriterade och upprörda 6:or på Aggerudskolan!

Hej! Den 18/3 stod det om att eleverna från förskolan till sjätteklass ska få en egen ipad till hösten. Vi går just nu i sjätteklass och börjar högstadiet till hösten. Vi har länge varit lovade egna ipads och har även fått höra att det är vi, sjätteklassarna som ska få sina ipads först. När vi läste artikeln framkom det ingenting om högstadiet så vi antar att vi inte kommer att få några ipads till hösten även fast att vi har blivit lovade att få en varsin ipad nu på vårterminen. Vi blev väldigt besvikna och irriterade över detta. Varför ska inte högstadiet få egna ipads?

Om ni hade tänkt att barnen på förskolan skulle få egna ipads så är det väl viktigare för högstadiet att ha tillgång till egna ipads.

De nuvarande sexorna har länge trott att vi ska få egna ipads och när alla har fått reda på att det inte blir så kommer alla bli besvikna för att det är någonting som har snackats mycket om i skolorna. Men det har aldrig nämnts att vi inte skulle få några ipads.

Vi undrar varför eleverna i förskoleklasserna kommer att få en egen ipad men inte högstadiet. Det känns iallafall viktigare och mer behövligt att eleverna på högstadiet ska ha tillgång till en egen ipad istället för lågstadiet och förskoleklasserna. Skulle det inte vara bättre om mellanstadiet och högstadiet fick egna ipads istället?

Ifall att inte eleverna på högstadiet får egna ipads, då när det kommer nya elever från mellanstadiet som är vana att använda sig av en ipad i undervisningen ska de ge ifrån sig sina ipads då och börja skolundervisningen som den var förut igen?

Vi skulle gärna vilja se en förändring kring detta eller få ett vettigt svar av kommunen.

Från ett gäng irriterade och upprörda 6:or på Aggerudskolan!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.