2015-03-20 06:00

2015-03-20 06:00

Det som göms i snö.....

HUNDBAJS

Fy va äckligt med en hög hundskit på trottoaren på Bergmästarvägen. Varför är det så svårt att kröka på ryggen och plocka upp efter sin hund. Tänk på alla barn, föräldrar med barnvagnar som kanske får med det in i huset. Det har varit många insändare om detta. NÄR ska hundägarna lära sig. Hoppas ni själva trampar i högen.

Sandviksbo

Fy va äckligt med en hög hundskit på trottoaren på Bergmästarvägen. Varför är det så svårt att kröka på ryggen och plocka upp efter sin hund. Tänk på alla barn, föräldrar med barnvagnar som kanske får med det in i huset. Det har varit många insändare om detta. NÄR ska hundägarna lära sig. Hoppas ni själva trampar i högen.

Sandviksbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.