2015-02-28 06:00

2015-02-28 06:00

Vad gör socialdemokraterna?

RÄVÅSSKOLAN

Det är väl så att de är valda av Karlskogas invånare.

Ni måste ju lyssna på oss och inte göra som nI vill. Jag tror många vill ha ett annat styre så det händer lite bra grejer. Rävåsskolan får ni väl ta att renovera. Vart ska annars alla få sin utbildning. Flyktingar på väg vi blir fler invånare och mer skolor behövs eller tänker ni inte så långt. Föräldrar PROTESTERAR men ni oss kör visst ert race som i så mycket annat. SKÄRPNING

 

Ni måste ju lyssna på oss och inte göra som nI vill. Jag tror många vill ha ett annat styre så det händer lite bra grejer. Rävåsskolan får ni väl ta att renovera. Vart ska annars alla få sin utbildning. Flyktingar på väg vi blir fler invånare och mer skolor behövs eller tänker ni inte så långt. Föräldrar PROTESTERAR men ni oss kör visst ert race som i så mycket annat. SKÄRPNING

 

  • Skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.