2015-02-28 06:00

2015-02-28 06:00

Fick fantastiskt bemötande

SJUKVÅRD: Om vårt lasarett

Efter att ha läst de negativa synpunkterna om Karlskoga lasarett, måste jag berätta om hur jag upplevt vården där.

Har bott granne med lasarettet i många år och betraktat det, som en parkeringsplats för Pressbyråns kunder, tills jag en dag fick magvärk och uppsökte akutmottagningen där. Jag kom in till ett toppmodernt lasarett med snabb, rationell och proffsig mottagning med trevlig och kunnig personal. Efter skiktröntgen och operation av en skicklig Kurdisk kirurg, vårdades jag på kirurgavdelning 7, med enastående trevlig och ducktig personal, som presenterade sig vid varje skiftbyte. Ett stort tack, kramar och rosor till alla dessa änglar.

Kanske att en del politiker, förväntar sig speciell mottagning med röda mattan. Vi vanliga dödliga står ut med att vänta en stund på vår tur.

Erling

Har bott granne med lasarettet i många år och betraktat det, som en parkeringsplats för Pressbyråns kunder, tills jag en dag fick magvärk och uppsökte akutmottagningen där. Jag kom in till ett toppmodernt lasarett med snabb, rationell och proffsig mottagning med trevlig och kunnig personal. Efter skiktröntgen och operation av en skicklig Kurdisk kirurg, vårdades jag på kirurgavdelning 7, med enastående trevlig och ducktig personal, som presenterade sig vid varje skiftbyte. Ett stort tack, kramar och rosor till alla dessa änglar.

Kanske att en del politiker, förväntar sig speciell mottagning med röda mattan. Vi vanliga dödliga står ut med att vänta en stund på vår tur.

Erling

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.