2015-02-13 06:00

2015-02-13 06:00

Inte plats på Bregårn

Öppet brev till Karlskogas politiker

Jag skulle vilja reagera lite på er planerade nedläggning av Rävåsskolan. Jag och mina vänner blir oroliga för hur vår skolsituation kommer att bli på Bregårdsskolan i så fall. Det känns redan lite trångt och jag undrar var alla lågstadieelever ska få plats? Hur blir det i matsalen? Som det är idag när vi är en 4-9 skola har vi ca en kvart på oss att äta för att alla klasser ska få plats. Jag tycker det känns kort! Hur blir det då om åtta klasser till ska äta?

När jag gick på Rävåsskolan tyckte jag om att leka och springa runt på rasterna. Det fanns många roliga ställen att vara på. Var finns det plats för barnen att leka på Bregården? Jag tror att de behöver få röra på sig så att de orkar koncentrera sig på lektionerna. Frågar ni mig så tycker jag att Rävåsskolans utemiljö är fantastiskt härlig!

Jag önskar att ni politiker fattar ett genomtänkt beslut. Vi elever behöver få fokusera på vårt skolarbete och inte oroa oss för det här!

Hälsningar


Milda, 5A Bregårdsskolan

Jag skulle vilja reagera lite på er planerade nedläggning av Rävåsskolan. Jag och mina vänner blir oroliga för hur vår skolsituation kommer att bli på Bregårdsskolan i så fall. Det känns redan lite trångt och jag undrar var alla lågstadieelever ska få plats? Hur blir det i matsalen? Som det är idag när vi är en 4-9 skola har vi ca en kvart på oss att äta för att alla klasser ska få plats. Jag tycker det känns kort! Hur blir det då om åtta klasser till ska äta?

När jag gick på Rävåsskolan tyckte jag om att leka och springa runt på rasterna. Det fanns många roliga ställen att vara på. Var finns det plats för barnen att leka på Bregården? Jag tror att de behöver få röra på sig så att de orkar koncentrera sig på lektionerna. Frågar ni mig så tycker jag att Rävåsskolans utemiljö är fantastiskt härlig!

Jag önskar att ni politiker fattar ett genomtänkt beslut. Vi elever behöver få fokusera på vårt skolarbete och inte oroa oss för det här!

Hälsningar


Milda, 5A Bregårdsskolan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.