2015-02-12 06:00

2015-02-12 06:00

Glömt vad man gick till vals på

UTBILDNING: Rävåsskolan

Utbildning

Under sommaren 2014 gick de politiska partierna mangrant till vals på att förbättra skolan. Den fjortonde september gick vi till valurnorna, för att rösta på något av de partier som lovat att förbättra skolan. Dagen efter beslutar Barn- och utbildningsnämnden i Karlskoga att kraftigt sänka målsättningen för skolorna i Karlskoga.

Den tredje februari i år beslutar Kommunstyrelsen att avveckla Rävåsskolan, utan att ha bedömt påverkan på eleverna. Alla tycks ha glömt vad man gick till vals på.

Ronnie Hammarström

Under sommaren 2014 gick de politiska partierna mangrant till vals på att förbättra skolan. Den fjortonde september gick vi till valurnorna, för att rösta på något av de partier som lovat att förbättra skolan. Dagen efter beslutar Barn- och utbildningsnämnden i Karlskoga att kraftigt sänka målsättningen för skolorna i Karlskoga.

Den tredje februari i år beslutar Kommunstyrelsen att avveckla Rävåsskolan, utan att ha bedömt påverkan på eleverna. Alla tycks ha glömt vad man gick till vals på.

Ronnie Hammarström

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.