2015-01-28 06:00

2015-01-28 06:00

Kyrkobränder nonchaleras

BRÄNDER: Var är skillnaden?

publicitet

Några dagar efter incidenten i Paris eller på grund av det som hände i Paris har 45 kyrkor bränts ner i Nigeria. Denna händelse nämndes bara i en kort kommentar sent på kvällen i Sveriges TV. Mängder med Biblar har också bränts, men när någon bränner 1 st. Koranen då uppmärksammas det i hela världen och upprepas gång på gång i svensk media.

Exempel: Ett kristet par i Pakistan lynchades och kastades in i en brinnande ugn, mannen var ännu levande. Paret anklagades för att ha bränt ett exemplar av Koranen. Kvinnan var gravid i femte månaden. Deras barn 6, 3 och 2 år gjordes föräldralösa. Har inte sett en enda rubrik om denna händelse. Jättestora bilder och rubriker vid moskébränder. Alla bränder av kyrkor och moskéer är givetvis fel och ska fördömas, men kyrkbränder nonchaleras totalt. Alla kyrkor som fick kopparplåten avrivna tystades bara ner. Alla präster och biskopar har tydligen utrustats med munhäfta. De har inriktat sig på att bidra med medel till moskébyggen, såsom Guds Hus i Stockholm (Tensta?).

Radiolyssnare och Mediabrukare

Några dagar efter incidenten i Paris eller på grund av det som hände i Paris har 45 kyrkor bränts ner i Nigeria. Denna händelse nämndes bara i en kort kommentar sent på kvällen i Sveriges TV. Mängder med Biblar har också bränts, men när någon bränner 1 st. Koranen då uppmärksammas det i hela världen och upprepas gång på gång i svensk media.

Exempel: Ett kristet par i Pakistan lynchades och kastades in i en brinnande ugn, mannen var ännu levande. Paret anklagades för att ha bränt ett exemplar av Koranen. Kvinnan var gravid i femte månaden. Deras barn 6, 3 och 2 år gjordes föräldralösa. Har inte sett en enda rubrik om denna händelse. Jättestora bilder och rubriker vid moskébränder. Alla bränder av kyrkor och moskéer är givetvis fel och ska fördömas, men kyrkbränder nonchaleras totalt. Alla kyrkor som fick kopparplåten avrivna tystades bara ner. Alla präster och biskopar har tydligen utrustats med munhäfta. De har inriktat sig på att bidra med medel till moskébyggen, såsom Guds Hus i Stockholm (Tensta?).

Radiolyssnare och Mediabrukare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.