2015-01-27 06:00

2015-01-27 06:00

Djurplågeri skam för samhället

DJYRHÅLLNING: Använd tyg i stället för skinn

djur

Djuren blir misshandlade och dödade för att folk ska få päls och skinn till sina kläder, jag tycker att man kan använda tyg istället till det som skinnet används till. Vi tycker att skinn är bra och fint men tänk på alla djur som fått lida genom det som vi har på oss idag. Och istället för att köpa skinn och äkta päls så tycker jag att man ska lägga pengarna på något annat som kanske rädda barnen för att hjälpa barn eller WWF för att rädda och ge dom djuren ett hem och kärlek.

Vi människor använder idag något som heter smink och parfym och det är också något som djuren får ta stryk av. Det våra djur får gå igenom runt om i världen är en skam och i visa länder har dom inte respekt för djuren alls och det är sånt som jag tycker man ska ändra på djuren ska få kärlek och ett hem där dom kan känna sig trygga och få mat.

Med allas hjälp kan vi stoppa djurplågeri och ge pengar och rädda så många djur så möjligt för att dom ska få det så bra så möjligt så varför inte lägga ut några extra kronor för våra älskade djur som vi myser med varje dag och är våran familj.

Amanda

Djuren blir misshandlade och dödade för att folk ska få päls och skinn till sina kläder, jag tycker att man kan använda tyg istället till det som skinnet används till. Vi tycker att skinn är bra och fint men tänk på alla djur som fått lida genom det som vi har på oss idag. Och istället för att köpa skinn och äkta päls så tycker jag att man ska lägga pengarna på något annat som kanske rädda barnen för att hjälpa barn eller WWF för att rädda och ge dom djuren ett hem och kärlek.

Vi människor använder idag något som heter smink och parfym och det är också något som djuren får ta stryk av. Det våra djur får gå igenom runt om i världen är en skam och i visa länder har dom inte respekt för djuren alls och det är sånt som jag tycker man ska ändra på djuren ska få kärlek och ett hem där dom kan känna sig trygga och få mat.

Med allas hjälp kan vi stoppa djurplågeri och ge pengar och rädda så många djur så möjligt för att dom ska få det så bra så möjligt så varför inte lägga ut några extra kronor för våra älskade djur som vi myser med varje dag och är våran familj.

Amanda

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.