2015-01-19 06:00

2015-01-20 22:41

Är ni djurvänner eller inte?

NYÅRSFIRANDE: Öppet brev till Karlskogas politiker

Ingen av er har väl undgått att se att vi är många djurägare som har startat en Facebook-grupp, ”Inga smällare och raketer i Karlskoga tack!”. Vårt mål med gruppen är att Karlskoga kommun ska förbjuda alla smällare och raketer, alla dagar och alla tider hela året.

Eftersom det har skrivits mycket om detta i tidningen tidigare så behöver jag inte beskriva mera om vad vi vill.

Nu undrar vi, hur ställer ni och era respektive partier er till detta? Är ni djurvänner, likgiltiga eller djurplågare?

Vi vill se svar här, på insändarsidan, så att alla som läser tidningen kan se era svar och få reda på era synpunkter. Miljöpartiet, som jag var säker på stod på vår sida, inte minst på grund av miljöaspekterna med fyrverkerier, har fått e-post, men inte svarat. Inget intresse därifrån alltså, eller?

IK

Ingen av er har väl undgått att se att vi är många djurägare som har startat en Facebook-grupp, ”Inga smällare och raketer i Karlskoga tack!”. Vårt mål med gruppen är att Karlskoga kommun ska förbjuda alla smällare och raketer, alla dagar och alla tider hela året.

Eftersom det har skrivits mycket om detta i tidningen tidigare så behöver jag inte beskriva mera om vad vi vill.

Nu undrar vi, hur ställer ni och era respektive partier er till detta? Är ni djurvänner, likgiltiga eller djurplågare?

Vi vill se svar här, på insändarsidan, så att alla som läser tidningen kan se era svar och få reda på era synpunkter. Miljöpartiet, som jag var säker på stod på vår sida, inte minst på grund av miljöaspekterna med fyrverkerier, har fått e-post, men inte svarat. Inget intresse därifrån alltså, eller?

IK

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.