2015-01-13 06:00

2015-01-20 22:46

Nu får det faktiskt vara nog

NYÅRSFIRANDE: Djur skräms i onödan

Nyårsfirande

Många med mig har fått sina djur förstörda av dessa nyårsraketer och smällare. Om det bara var runt tolvslaget ! Så att vi som har djur kan parera detta skjutande! Men det skjuts flera dagar före och efter tolvslaget. Jag var i går (läs den 2/1) vid 18-tiden ute för att rasta mina hundar vid Löten, närmare bestämt på Solvargsvägen, när det börjar skjutas nyårsraketer, inte en, inte två utan sex raketer.

Både jag och hundarna blev rädda, varav den ena blev mycket berörd. Troligen kommer det att dröja, om det ens går att reparera en sådan skada. I kväll när vi skulle gå ut ville den hunden som blev mest berörd inte följa med. Hon kan ju inte veta om det smäller igen. Skit är vad det är!

Gunsan

Många med mig har fått sina djur förstörda av dessa nyårsraketer och smällare. Om det bara var runt tolvslaget ! Så att vi som har djur kan parera detta skjutande! Men det skjuts flera dagar före och efter tolvslaget. Jag var i går (läs den 2/1) vid 18-tiden ute för att rasta mina hundar vid Löten, närmare bestämt på Solvargsvägen, när det börjar skjutas nyårsraketer, inte en, inte två utan sex raketer.

Både jag och hundarna blev rädda, varav den ena blev mycket berörd. Troligen kommer det att dröja, om det ens går att reparera en sådan skada. I kväll när vi skulle gå ut ville den hunden som blev mest berörd inte följa med. Hon kan ju inte veta om det smäller igen. Skit är vad det är!

Gunsan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.