2015-01-12 06:00

2015-01-20 22:46

Välkommen tillbaka Kadhammar

KARLSKOGA: Låt oss visa vad vi har att bjuda på

Aftonbladets Peter Kadhammar är en utmärkt företrädare för Aftonbladet. De vågar inte publicera teckningarna från Charlie Hebdos som många andra tidningar gemensamt i världen gjort. Handlar väl om att alla ska våga visa att det fria ordet är en rättighet. Karlskoga må vara tråkigt i Kadhammars/Aftonbladets ögon och personligen tycker jag De är ett utmärkt exempel på uttrycket mycket snack men liten verkstad. Kanske så enkelt att Aftonbladet är fega och det är väl ok för dem men det är inte Karlskoga. Kom hit igen Peter Kadhammar/Aftonbladet och låt oss visa vad Karlskoga har att bjuda på. Vi är inte rädda och tysta utan välkomnar Dig till en guidad tur i vår lilla härliga stad. Förutsatt att Du vågar titta fram bakom gardinen på Aftonbladet så klart eller Du kanske bara åker till andra städer på kvällarna...

Ralph

Aftonbladets Peter Kadhammar är en utmärkt företrädare för Aftonbladet. De vågar inte publicera teckningarna från Charlie Hebdos som många andra tidningar gemensamt i världen gjort. Handlar väl om att alla ska våga visa att det fria ordet är en rättighet. Karlskoga må vara tråkigt i Kadhammars/Aftonbladets ögon och personligen tycker jag De är ett utmärkt exempel på uttrycket mycket snack men liten verkstad. Kanske så enkelt att Aftonbladet är fega och det är väl ok för dem men det är inte Karlskoga. Kom hit igen Peter Kadhammar/Aftonbladet och låt oss visa vad Karlskoga har att bjuda på. Vi är inte rädda och tysta utan välkomnar Dig till en guidad tur i vår lilla härliga stad. Förutsatt att Du vågar titta fram bakom gardinen på Aftonbladet så klart eller Du kanske bara åker till andra städer på kvällarna...

Ralph

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.