2015-01-09 06:00

2015-01-20 22:46

Tak till uterinken!

Idag så var jag och åkte skridskor på uterinken vid Nobelstadion. Där berättade några vuxna att de har skänkt pengar för att bygga ett tak till uterinken. Jag undrar nu vart pengarna har tagit vägen och när taket skall byggas? Jag tycker att det vore jättebra om det fanns tak till uterinken. De som har varit med och skänkt pengar förtjänar att få ett tak till uterinken eller pengarna tillbaka.

Felix Forsberg 11år

Idag så var jag och åkte skridskor på uterinken vid Nobelstadion. Där berättade några vuxna att de har skänkt pengar för att bygga ett tak till uterinken. Jag undrar nu vart pengarna har tagit vägen och när taket skall byggas? Jag tycker att det vore jättebra om det fanns tak till uterinken. De som har varit med och skänkt pengar förtjänar att få ett tak till uterinken eller pengarna tillbaka.

Felix Forsberg 11år

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.