2015-01-07 06:00

2015-01-20 22:45

Söker efter ny bank

BANKER: kontanthantering

Bankens kontanthantering

En insändare, ”både och är gott nog”, tar upp en mycket viktig fråga för oss bankkunder i tidningen den 2 jan. 2015.

Nordea skall sluta med kontanthantering. Insändaren har helt rätt i sin information. Vi som är Nordeakunder frågade på banken i höstas. Svaret var, att Nordea inte skulle sluta med kontanthantering!! Nu har vi fått brev att Nordea skall sluta med detta i mars 2015.

En bank måste serva sina kunder. Skall man vara tvungen att informera banken om att de lever på sina kunder. Läs insändaren så kommer verkligheten fram. Nordea kommer i så fall att tvinga väldigt många kunder att byta bank, för att få den grundläggande servicen vi betalar för.

Ytterligare två kunder som nu söker en ny bank

En insändare, ”både och är gott nog”, tar upp en mycket viktig fråga för oss bankkunder i tidningen den 2 jan. 2015.

Nordea skall sluta med kontanthantering. Insändaren har helt rätt i sin information. Vi som är Nordeakunder frågade på banken i höstas. Svaret var, att Nordea inte skulle sluta med kontanthantering!! Nu har vi fått brev att Nordea skall sluta med detta i mars 2015.

En bank måste serva sina kunder. Skall man vara tvungen att informera banken om att de lever på sina kunder. Läs insändaren så kommer verkligheten fram. Nordea kommer i så fall att tvinga väldigt många kunder att byta bank, för att få den grundläggande servicen vi betalar för.

Ytterligare två kunder som nu söker en ny bank

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.